svētdiena, 2012. gada 9. septembris

Pareizais skatījums


       Paldies visiem alianses biedriem par pacietību, iecietību un kopīgu darbu. Jūs esat paši labākie! :)

Spontānas idejas vadīti sapulcējās sākotnējais Gungans kodols- Kade, Pingvins, Saaljais (NC), g016, Unicorn, Saldie (Viks, Krii un Agnis), KillerBunny un AlyD - ar mērķi vēlāk pulcēt sev apkārt racionāli domājošos un spēlēt gribošos. Lai gan sākotnēji nostrādāja kvantitatīvā domāšana, kas nebija balstīta uz loģiku, tika atklāti arī jauni, uzticami komandas biedri, kas sevi pierādījuši ne vienu reizi vien.
Pirmā konfederācija tika noslēgta ar DKW, taču mērķu nesakritības un  bezjēdzīgu un neadekvātā daudzumā saslēgtu neuzbrukšanas līgumu dēļ ātri tika izbeigta. Daudz veiksmīgāka sadarbība veidojās ar BOR, ar kuriem vēlāk apvienojāmies, lai optimizētu armijas un atvieglotu komunikāciju. Uz Brīnuma celšanas laiku tiek sarunāts kf arī ar Semigalliem, kuri palīdz defot un barot pūzni.
Atgādinām, ka šī spēle nav sadraudzības spēle, kurā sacenšas būvējot mājiņas, bet gan kara spēle, kurā mērķis ir uzvarēt. Lai gan mums sākotnēji nebija mērķis uzvarēt un celt  Brīnumu, redzot  romantiskās attiecības visu pārējo alianšu starpā, nolēmām sagādāt  azartu gan sev, gan jums.
Negulētās naktis un daudzie uzbrukumi mums šo serveri ir padarījuši tikai interesantāku, tāpat kā daudzās runas par un ap mums gan vēstuļu formātā, gan forumā. Atbildes uz jautājumiem, par kuriem tā arī nespējām vienoties nedz sarakstēs, nedz arī forumā, ir zemāk.




Milzīgā piebilde - fakti


1. Skaju izaugsme notiek tik lēnā tempā, ka saprātīgi domājošie pakāpeniski no viņiem iet prom un veido savas alianses un konfederācijas. Savukārt, Skaji šādu notikumu virkni sauc par uzmešanu. Savas kļūdas un problēmas risina, noveļot vainu uz pretiniekiem. 
2. Awatars, stukačs, saņēma pēc nopelniem - nav ko sūtīt neapmācītus spiegus.
3. Slinkums un nezināšana nav godīgums. Redzot milzīgos, pārstumtos sudrabkalnus, vajadzēja pakustināt savas smadzenītes un pirksteļus un nopelnīt pašiem savu aldziņu. Arī sudraba pārstumšana nozīmē ieguldītu laiku un darbu.
4. Nespējot noturēt savus spēlētājus, Skaji sasniedza savu izdomas un fantāzijas apogeju, uzskatot par nepieciešamu jāt ar beigtu zirgu. Uzslava viņu spējai „pareizi” interpretēt notikumus.
5. Forums uguņoja, jo ZZ buga dēļ Gungas zaudēja tikai 2 spēlētājus, kamēr citi gandrīz visu aliansi.
6. Mēs tikām dažos pretinieku kontos un izrīkojāmies mazliet "sirsnīgi". Viņiem būs mācība - nevajag pasniegt paroles uz paplātes.
7. Un svarīgākais - vispār jau mēs esam draudzīgi, jautri un visādi citādi apburoši cilvēciņi :)




Paldies pretiniekiem!..
..un tiem, kas nav īsti apmierināti ar septiņiem neapgāžamajiem faktiem - mums tas ir pie 26 attiecīgām vietām -



g016
Kade
KillerBunny



Unicorn
Saldā
Pingvīns






Saldais
AnitaRen
AlyD



saaljais
Corvusater
Pipars
Kokik
Artagan
DWT
Traka122



Chiepa
Domugrauds
Bek
LIL
Saldais
Vipers
Il Brutto
JayP
Vilcene
Rimcims


Bet  tagad – izbaudot uzvaru un iekapāt un čiki čiki vēlot, Gungans dodas čučēt :D



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru